Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van DJ Otzi Double

Gage vanaf € 2.150,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Oktoberfest Otzi
Duur 1 x 40 min.
Geluid Excl.
Bezetting In overleg 
Genre DJ


DJ Otzi Double


Zijn leven is muziek aldus de in de regio Munsterland geboren Uwe Engel. Als kleine jongen zong  hij al door de straten van zijn geboortestad. 

Enige tijd later leidden de straten van zijn geboortestad hem uit, de wijde wereld in. Op alle vijf continenten van de aarde werkte hij als animator en zo kreeg hij de kans om alle avonden aan zijn zangcarriere te werken en deze tot in detail te professionaliseren.

In 2006 verscheen zijn eerste single 'Engel sind fur dich da und Ich will dein Engel sein'. Vele singles volgden als o.a.: Herzen haben Flugel, Fiesta Mexicana, Rutsch doch was naher, Fur Gabi tu ich alles. En nieuw toegevoegd in 2017, zijn eerste album met daarop de uitgebrachte single: Auf der Alm da gibt's a Sund.

Op vele grote evenementen, shows en gala's treedt Uwe Engel op als DJ-Otzi Double. Met veel charme, enthousiasme en humor entertaint hij zijn publiek en wordt hij  aangeduid als de meest succesvolle DJ Otzi afgezien van het origineel. Deze show kan op aanvraag ook geboekt worden met danseressen.

Gages
Solo | € 2150,00 | 1 x 40 min | Excl. geluid
DJ Otzi + 2 Danseressen | € 2450,00 | 1 x 40 min | Excl. geluid


Uitgelicht filmpje

DJ Otzi Double

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over DJ Otzi Double

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team