Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Danny Diëgo

Gage vanaf € 500,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Danny Diëgo
Duur 1 x 45 min.
Geluid Incl. Mon. set
Bezetting 1 persoon
Genre Zanger


Danny Diëgo


Het zangtalent Danny Diëgo met zijn goed uitziende looks is voormalige mede-eigenaar Cafe de Swetser Heerenveen/Emmen , acteur, model en ex utopiaan van SBS6.

Inmiddels 5 eigentijdse singles uitgebracht en is op dit moment met de 6e single bezig. Hij is bekend geworden door zijn eigen hits als "Oyalela" & "Ze steelt de show" Van België tot in eigen land.

De combinatie tussen zijn muziek en Danny als persoon is uniek. De interactie met het publiek is dan ook moeilijk in te schatten, de ene keer staat hij op een tafel of de andere keer danst hij met een bejaarde vrouw! Kortom, verrassend en een gouden greep in dit vak anders dan anders. Bekijk het op zijn youtube kanaal en oordeel zelf!

Een voorshow met eigen muziek, covers en naderhand voldoende tijd voor zijn fans. Dit maakt hem een openhartige artiest.


Uitgelicht filmpje

Danny Diëgo

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Danny Diëgo

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team