Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Danny's Nightfever Discoshow

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Populaire DJ show
Duur 3 uur
Geluid op aanvraag
Bezetting 1 persoon
Genre disco classics

Danny's Nightfever Discoshow


Voortbordurend op het succes van Danny Rook als DJ Monty in de hitmusical Saturday Night Fever, is er nu Danny’s NightFever Discoshow! Inclusief verlichte dansvloer, spiegelbollen, decor en alle andere seventies- en eighties-items is dit een show waarbij u het ware gevoel uit deze periode helemaal terug krijgt! Een echte enthousiaste en professionele DJ draait de grootste hits (de zogenaamde Dan’s Classics), waarbij Danny acts doet, wedstrijden organiseert etc. Oftewel: een avond topamusement met een vette knipoog!

Echt populair werd Danny met ’NOW tv’ waarin hij zich uit kon leven met het typetje Tilly van Broekhuyse en daarna ging het snel met zijn faam als TV-presentator bij RTL-4, Veronica en later Yorin en deed hij programma’s als Now-TV, Last Minute, Ticket To Love, The Box Of Love, Chat Choice, Star Academy etc. Danny Rook boeken betekent dan ook een veelzijdig artiest in huis halen.

Ook is Danny in het theater te zien: Onlangs was hij nog te zien in de populaire musical Saturday Night Fever en daarin vertolke hij met grote regelmaat de rol van DJ Monty.

 


Uitgelicht filmpje

Danny's Nightfever Discoshow

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Danny's Nightfever Discoshow

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team