Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Dansado & de Feestneger

Gage vanaf € 1.395,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

 
Duur1 x 60 min
GeluidExcl.
Bezetting2 personen
GenreBekende DJ Show

Dansado & de Feestneger


Dansado & de Feestneger is een uniek duo met een 100% feest- en dansgarantie. Joey (DJ Dansado) en Akram (MC onder de naam van de Feestneger) hebben afgelopen jaar al op diverse feesten en festivals gestaan en vele positieve indrukken achtergelaten. Festivalgangers op onder andere Paaspop, 7th Sunday, LEF Festival en Hockeyloverz hebben inmiddels al kennis mogen maken met dit geweldige duo. Met Dansado & de Feestneger is het werkelijk een feest in het kwadraat!
Dansado & De Feestneger boeken

De muziekstijl van Dansado & de Feestneger is een mix van Moombahton, R&B en House. Daarnaast zijn ze absoluut niet vies van een lekker potje Freestyle! De mannen passen zich volledig aan op de wensen van het publiek en zorgen dat niemand, maar dan ook niemand stil blijft staan. De slogan van Dansado & de Feestneger is niet voor niets:
Boekingen van Dansado & De Feestneger

Of Dansado & de Feestneger nou op een festival, in een discotheek of tentfeest, op een privé- of studentenfeest staan, ze laten een indruk achter die niemand snel kan en wil vergeten!
“ Een dag niet gedanst, is een dag niet geleefd…! “


Uitgelicht filmpje

Dansado & de Feestneger

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Dansado & de Feestneger

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team