Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van De Avondploeg

Gage vanaf € 2.395,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Populaire 538 DJ's
Duur 2 uur
Geluid exclusief
Bezetting 2 personen
Genre Dance-House  / Top 40

De Avondploeg


De Avondploeg is een radioprogramma op 538 Het wordt gepresenteerd door de DJ's Daniel Lippens en Ivo Van Breukelen en wordt uitgezonden van maandag tot en met donderdag tussen 19.00 en 24.00 uur. Het programma bestaat sinds begin 2010. Regelmatig zijn er ook gasten aanwezig in de studio.

Op 11 november 2011 werd bekendgemaakt dat De Avondploeg genomineerd was voor de Gouden RadioRing. Ondanks een grote promotiecampagne die door heel Nederland gehouden werd toen er gestemd kon worden, heeft het programma deze prijs niet gewonnen. Op 1 november 2012 werd bekend gemaakt dat De Avondploeg opnieuw genomineerd was voor de Gouden RadioRing.

Ook nu werd er weer flink promotie gemaakt door het land en in het geval dat het programma de prijs ook daadwerkelijk won, gingen Daniël en Ivo met elkaar trouwen. Desondanks greep het programma ook deze keer naast de prijs.

 

 


Uitgelicht filmpje

De Avondploeg

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over De Avondploeg

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team