Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van De Goldshow

Gage vanaf € 1.950,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Populaire DJ Show
Duur 1 x 240 min.
Geluid Incl. tot 250 personen
Bezetting 1 persoo
Genre DJ Show


De Goldshow


De Goldshow bestaat uit een schitterend opgestelde deejay set met uitstekend licht en geluid. Sfeervol, dynamisch en desgewenst aangevuld met echte draaitafels voor ouderwets vinyl. Motown, Disco, Funk. Nederlandstalig. Jij mag het zeggen…. Want een Goldshow deejay draait wat jij wilt horen.

Even de DJ's van De GoldShow voorstellen...

Dave Donkervoort
" We've Got The Funk' DJ
Origineel en apart, vriendelijk en veelzijdig. De liefde voor muziek is Dave op het lijf geschreven. Als Dave draait smult iedereen op de dansvloer en vraagt om meer. Dave is een liefhebber van Soul en Funk.

Jos van Heerden
'Just Say Hello' DJ
Jos is een topper. Op de radio en aan de rand van de dansvloer. Een deejay die goed is in het vinden van leuke opvallende en dansbare dance classics. Feest tot aan de laatste plaat.

Peter Rijsenbrij
'Love Is In The Air' DJ
Als DJ van het eerste uur bij Radio 10 is Peter een echte Oldies kenner. Dance Classics is het paradepaardje, maar ook feestnummers. Peter zorgt voor een onvergetelijk feest van begin tot eind.

Peter Snijders
'Relight My Fire' DJ
Peter kan onverwachts de leukste grappen en grollen uithalen. En bovenal is zijn muziekkeuze net zo verrassend en origineel. Peter draaide op honderden shows en weet wat entertainen is.


Uitgelicht filmpje

De Goldshow

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over De Goldshow

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team