Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van De Hoksons

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Boerenrock
Duur 1 x 60/90 minuten .
Geluid incl.licht tot 300 personen
Bezetting 5 personen
GenreBoerenrock


De Hoksons


 

De Høksons is een vijfkoppige formatie uit Ter Apel en omstreken, louter bestaande uit liefhebbers van het rock ’n roll-genre, die maar één ding willen: vol gas knapp’n! De gouden strot en knijterstrakke slaggitaar van de ijzersterke frontman, aangevuld met een dampende ritmetandem en gierende gitaarsolo’s zorgen samen voor de beukende Veenkoloniale Rock ’n Roll van de Høksons!

Voeg aan dit recept een gezonde dosis energie, humor, interactie en spelvreugde toe en je krijgt een spectaculaire show vol rock ’n roll! De heren van de Høksons hebben de afgelopen jaren al veel zalen omver geblazen door heel Nederland met hun Veenkoloniale Rock ‘n Roll! De heren rockers weten op hun eigen energieke wijze covers van Normaal naadloos te combineren met hun eigen werk. Dit eigen werk valt te omschrijven als rock ‘n roll met invloeden die vallen te typeren als een kruisbestuiving tussen Status Quo en AC/DC die zo af en toe een groene beugelfles drinkt met Normaal en Chuck Berry.

Een eerste album kon natuurlijk niet uitblijven met zoveel nummers uit eigen werk en zo werd in mei 2014 het album 'Deur 't Veen' gelanceerd! De single 'Kom je met me Dansen' welke op 15 mei 2015 is uitgebracht, is afkomstig van dit album en werd zeer goed ontvangen.

De Høksons dat is Veenkoloniale Rock ’n Roll! Dialectrock van de bovenste plank met een hoog feest en beukgehalte! 

Note: Gage tot 700/800 pers. incl. licht en geluid €1.850,00
              Gage tot 1200/1300 pers.  incl. licht en geluid €2.250,00


Uitgelicht filmpje

De Hoksons

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over De Hoksons

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team