Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van De Hûnekop

Gage vanaf € 1.795,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Rock band
Duur 2 x 60 minuten
Geluid A/B-set
Bezetting 3 persoon
Genre Friestalig


De Hûnekop


Alle teksten van Emiel zijn Friestalig en geven vaak op humoristische wijze de stem van de Friesche arbeider weer.
Ondanks het directe taal gebruik wordt de band veel gedraaid op radio zenders als: Omrop Fryslân en Holland FM en heeft de band een schare fans aanhang.

Live optredens van De Hûnekop zijn altijd zeer energiek en staan bekend om de interactie met het publiek. Vaak worden zij bij gestaan door “Jappie Kommando”, ”It âlde mantsje” en “Kettingzaagmans Cor”. De Hûnekop speelt gemiddeld zo’n 60 optredens per jaar, op o.a. festivals, poppodia en in kroegen.

De band is opgericht in maart 2009 door singer/songwriter Emiel, nadat hij thuis kwam van een lange wereldreis met een kladblokje vol ideeën. 20 oktober 2012 kwam alweer het derde full-lenght album uit op Frisian music, het door Emiel opgerichte platenlabel. Via dit label worden alle zaken geregeld zoals; merchandise, distributie en management.

Sinds de oprichting hebben de mannen minstens 200 keer in Friesland gespeeld. Ook provincie Groningen is al meerdere malen aan gedaan en het lijkt als of de Friestalige arbeiders muziek ook de Groningse harten weet te veroveren. Ondertussen zijn er al duizenden exemplaren van de 3 albums van De Hûnekop verkocht door Nederland.

Ook te boeken als B set:
 

Prijs:SpeelduurGeluid/licht
€ 1.795,002 x 60 min,A set
€ 2.345,002 x 60 min.B set

Uitgelicht filmpje

De Hûnekop

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over De Hûnekop

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team