Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

1 reviews
 
De hoofdfoto van De Lawineboys

Gage vanaf € 2.195,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid Incl. alleen Mon. set
Bezetting 2 personen
Genre Nederlands / Apres-Ski


De Lawineboys


Als u de Lawineboys boekt, dan haalt u twee succesnummers in huis! Ruim 15 jaar geleden begonnen de Lawineboys als feest DJ. Plaatjes draaien op de radio, in cafés en discotheken. Om de stemming te verhogen zongen de heren de meeste nummers luidkeels mee.

Toen de Lawineboys werden benaderd door een skihut in Oostenrijk, werd het tijd voor eigen repertoire! “Wat Zullen WeDrinken” was meteen een enorme feestknaller. Hierna volgden de hits elkaar in sneltreinvaart op. Op ieder feest komen hun nummers voorbij komen: “Als We Gaan“, “In De Blote Kont“, “Over 100 Jaar“, “Laat Maar Waaien“.

Maar na de release van “Sex met die Kale“ komt de carrière van de heren in een stroomversnelling. Tot op de dag van vandaag is “Sex met die kale” op elk feest en in elke uitgaansgelegenheid te horen om het feest op gang te brengen. Uit een onderzoek onder DJ’s bleek dat de Lawineboys de meest gedraaide plaat hadden tijdens het carnaval van 2011 (en 2012).

Maar hier stopte het succes niet….. In 2012 hadden de heren met “JOOST”  wederom één van de grootste feestknallers van het jaar in handen. Een aanstekelijke lied dat perfect past in het fantastische feestrepertoire van Koen en Addie.

Na`ISABEL` in 2013 “DE BEL” in 2014 komen de Lawineboys in 2015 weer met een absoluut topnummer: ”LEVEN,LACHEN, LOL” 

Een zeer aanstekelijk nummer waarop gegarandeerd gefeest gaat worden!!

Met het oog op carnaval 2016, hebben de Lawineboys hun nieuwe single uitgebracht. In samenwerking met de band Pater Moeskroen, is er een geweldige feestplaat opgenomen. De titel is "BERTUS".

Een zeer aanstekelijk nummer met een waanzinnig grappige tekst. Met dit lied zal in het komende feestseizoen de naam van deze geweldige feestact alleen maar meer gevestigd worden.

Normaal gesproken vertoeven de Lawineboys 's winters in Oostenrijk en keren zij met carnaval terug naar Nederland. De heren zijn in het eerste kwartaal van 2016 (naast carnaval) nog een aantal zaterdagen in Nederland beschikbaar voor een optreden. 

Vraag erna!


Uitgelicht filmpje


Klanten ervaringen


Anne

We danken jullie voor het mooie optreden volgens mij was het publiek erg enthousiast!

  Professionaliteit
  Communicatie
  Ambiance

De Lawineboys

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over De Lawineboys

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team