Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van De Pintermannen

Gage vanaf € 995,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Dj's
Duur 1 x 30 minuten
Geluid Incl. Monitor- of A-set
Bezetting 3 personen
Genre Allround/feest


De Pintermannen


Voeg 2 DJ's en een entertainer bij elkaar en je krijgt complete chaos! De Pintermannen staan garant voor een top feestje vanaf het begin tot het einde.

Deze 3 heren doen al een tijdje mee in het feestcircuit. Van kleine zaaltjes tot aan megatenten en festivals. Ze maken er altijd een feest van en weten het publiek dan ook helemaal gek te krijgen. Na jaren lang al solo aan het werk te zijn geweest hebben zij besloten de krachten de bundelen. Ze stonden al wel vaker samen op het podium gestaan en dat smaakte naar meer!

In 2016 besloten zij het carnavalsnummer ”Ik geef een rondje” uit te brengen. Dit smaakt naar meer en de jongens hopen dan ook een gezellige tijd tegemoet te gaan! Nu zijn ze dan eindelijk als act te boeken. Met confetti, muziek en een hoog entertainment gehalte gaan zij het feestgedruis tegemoet. Bent u er ook bij? De Pintermannen!


Uitgelicht filmpje

De Pintermannen

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over De Pintermannen

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team