Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van De Thuisband (Nederpop Tribute)

Gage vanaf € 2.250,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tributeband
Duur 2 x 60 minuten
Geluid exclusief
Bezetting 7 personen
Genre Nederpop

De Thuisband (Nederpop Tribute)


Jules Peters en Rob van Boeckel (beide vrijwillige geluidstechnicus) en Joost Lutjenhuis (vrijwillige disc-jockey) speelden allemaal al in andere bands zoals De Bloose Brothers, Funkville Station en de B-Machine. Samen met de neef van Joost, bassist Roel Venderbosch, kregen ze het plan om eens in de 6 weken met verschillende gasten op de zondagavond een geheel nieuw repertoire te spelen. De nummers werden thuis goed uitgezocht, er werd 's middags gerepeteerd en 's avonds volgde het optreden.

Dit bleek een schot in de roos. Het publiek vond het elke keer weer prachtig. Elk concert had een eigen thema: Hard-rock, Rock & Roll, Ska, Blues, Soul, Lady´s Night, New Wave en Nederpop zijn de revue gepasseerd. De Nederpop avond met als gasten Edward Rosier, Cees Bastings en Jeroen Kregting was zo succesvol dat studentenvereniging Diogenes vroeg of de band daar ook een keer dit repertoire wilde spelen. Waarom ook niet en zo kwam van het ene optreden weer het andere. Na drie jaar hield Roel ermee op en werd bassist Rolf de Thouars gevraagd. Sindsdien is de bezetting onveranderd.

In 1996 bracht CNR de single "Het leven is kut!!!" uit, waardoor de band ook landelijke bekendheid kreeg. Er werd begonnen met het schrijven van eigen materiaal. Dit resulteerde in de CD "1 Minuut". Vanaf dat moment worden steeds meer bekende zangers bereid gevonden hun nummers met de band te spelen. Bert Heerink was de eerste en werd al snel gevolgd door Marcel de Groot. In 1998 bracht de Thuisband op de Waalkade in Nijmegen ter ere van het 10-jarig bestaan van het Holland Casino een onvergetelijke show met o.a. Gordon en Manuela Kemp als muzikale gasten. De politie sprak later van een record aantal bezoekers van 35.000.

Inmiddels heeft de band meer dan 500 optredens gedaan waarbij optredens in een treincoupe maar ook de Lowlands Afterparty, Veronica TV, BNN radio, Korenmarkt Arnhem, "Golden Medal Homecoming Party" van Ankie van Grunsven en vele anderen die niet snel vergeten zullen worden.


Uitgelicht filmpje

De Thuisband (Nederpop Tribute)

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over De Thuisband (Nederpop Tribute)

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team