Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van De Zingende Fresia's

Gage vanaf € 2.475,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Feestband
Duur 2 x 45 of 1 x 90 minuten
Geluid B-set tot 400 personen
Bezetting 4 personen
Genre smartlappen / rock
Inprikken DJ € 100,- ex BTW

De Zingende Fresia's


We schrijven 1994 (zoals je leest). Een volstrekt kansloos Nederlands rockbandje besluit uit balorigheid en frustratie mee te doen aan een VPRO-radio-competitie, doopt zich voor de gelegenheid om tot De Zingende Fresia’s en hun, op ludieke wijze verbouwde uitvoering van het legendarische Hazes-nummer De Glimlach Van Een Kind is zomaar meerdere malen te horen op het toen nog trendsettende Radio 3. De geur van dit bescheiden succes doet het illustere 4-tal besluiten de ingeslagen weg verder te bewandelen. Of beter: te behardlopen! En niet zonder gevolgen. Ruim 12 jaar later zijn De Zingende Fresia’s nauwelijks meer weg te denken uit de agenda’s van dorpsfeesten, festivals, cafés, zalen, borrelboten en voetbalstadions.

Geen band zo leuk of er vindt wel eens een wisseling van de wacht plaats (het fossiel The Rolling Stones daargelaten uiteraard, maar die zijn eigenlijk ook niet leuk dus dat scheelt). Maar van achteromkijken krijg je pijn in je nek (en is gevaarlijk want je ziet niet wat er voor je gebeurt) maar daar komt bij: dat was toen en dit is nu. En ‘nu’ rockt de band als nooit tevoren.

Nu we weten hoe goed en mooi en knap en stoer de muzikanten individueel eigenlijk wel niet zijn, zijn we waar we wezen willen: DE MUZIEK. Een zalig meezingbare en hoogst aanstekelijke mix van al of niet onherstelbaar verbouwde smartlappen en piratenpop, minstens zo sterk eigen werk en waar nodig en gewenst, een combinatie van die twee. Alles verpakt in een heerlijke over-the-top-show vol humor, gekkigheid, improvisaties, stand-up-comedy en unieke smartlapperij van het meezingbaarste soort en geschikt voor alle gezindten en leeftijden.

Het moge duidelijk zijn: De band is domweg niet meer weg te denken uit het festival-, feesttenten en zalencircuit (met zo nu en dan tussendoor een akelig gezellig kroegtoertje of toiletconcert) en als de voortekenen ons niet bedriegen, wordt de stijgende lijn vooralsnog moeiteloos doorgezet met nieuwe nummers, excentrieke bewerkingen van klassiekers, ludieke acties en vooral veel spraakmakende liveshow.


Uitgelicht filmpje

De Zingende Fresia's

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over De Zingende Fresia's

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team