Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Demi van Wijngaarden

Gage vanaf € 1.495,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Zangeres Demi
Duur 1 x 30 min.
Geluid Incl. tot 350 personen
Bezetting In overleg
Genre Zangeres


Demi van Wijngaarden


Op jonge leefdtijd (12) begon Demi met zingen. Haar talent viel meteen op en een jaar later stond ze in de finale van The Voice Kids. Haar auditie filmpje waarin ze 'Something's Gotta Hold On Me' zingt is met bijna 43 miljoen hits één van de best bekeken Voice audities die er is. 

Na The Voicekids heeft Demi verschillende singles opgenomen waarvan er 1 de iTunes top 10 behaalde. Demi is zich door de jaren heen altijd blijven ontwikkelen als zangeres met een voorkeur voor Soul, R&B en Pop.  Na het halen van haar diploma richt Demi haar pijlen nu op haar muzikale carrière. Demi wordt gezien als 1 van de meest veel belovende zangeressen van het land. 
Naast het zingen is Demi ook erg aktief op social media, volgen kan via Instagram en Facebook. Hier krijg je een kijkje in haar leven en blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Demi heeft ook haar eigen YouTube kanaal. Hier plaatst zijn met grote regelmaat vlogs en covers. Zij zingt haar versie van bekende liedjes. 


Uitgelicht filmpje

Demi van Wijngaarden

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Demi van Wijngaarden

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team