Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Dennis Jones

Gage vanaf € 795,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 1 persoon
Genre Nederlands / Engels

Dennis Jones


Dennis Jones is de artiestennaam van zanger Casper Janssen. Onder zijn eigen naam wint hij in 1987 Veronica’s TV Talentenjacht, welke hij al snel wijzigt in “Dennis Jones”. Hij scoort eind jaren tachtig, begin jaren negentig flinke Top 40 hits met singles als “Don’t Wanna Give Up” en de Neil Young-cover “Heart Of Gold”. Vele radio- en TV-optredens volgen en Dennis is een graag geziene gast in TV programma’s zoals “Nederland Muziekland” (Veronica) en “De 5 Uur Show” van RTL. Midden jaren negentig wordt het wat stiller rondom Dennis maar in 2005 keert hij terug aan het hitfront met een spetterende remake van de Tee-Set klassieker “Ma Belle Amie”, waarmee Dennis na jaren weer een dikke hit scoort. Sindsdien is Dennis Jones weer regelmatig in de hitlijsten terug te vinden met singles als “African Baby”, “Mississippi” (een reggae versie van de Pussycat-wereldhit, waar de originele Pussycat dames aan meewerken), “De Zon Die Zal Schijnen”, “Cheerio”, “Doe Een Stapje Naar Voren”, (met DJ Menno) en “Ik Maak Van Jou Een Koningin”.

In het voorjaar van 2014 verrast Dennis Jones vriend en vijand met zijn samenwerking met DJ Henry (bekend van o.a. “Goeiemoggel”) met de populaire single “Jij Bent Mijn Zonneschijn”. Vervolgens weet Dennis met “Pak Me Kus Me” een enorme kneiter te scoren en is massaal te horen op de Nederlandse radiostations en te zien in diverse TV programma’s. In augustus 2014 verschijnt zijn langverwachte Nederlandstalige album “Een Nieuw Begin”, geproduceerd door Kees Tel (o.a. René Schuurmans, Gerard Joling), Waylon van der Heijden (o.a. Django Wagner, Stef Ekkel, Jaman) en Sonic Solutions. Hiermee laat Dennis Jones zijn veelzijdigheid als zanger zien.

Dennis Jones is ook actief als sessiezanger voor andere artiesten en te horen op vele platen van o.a. André Hazes, Stef Ekkel, Django Wagner, Gebroeders Ko, Rob van Daal, Marlous, Bonnie St. Claire, Ferry de Lits, Yosee e.v.a. Daarnaast is hij tevens plugger/promotor van Nederlandstalige artiesten, en daardoor kent hij het “vak” als geen ander.

Op de bühne weet Dennis dankzij zijn fantastische stem, frisse uitstraling en professionele instelling een wervelende show neer te zetten die tot in de puntjes verzorgd is. Met zijn opzwepende repertoire weet hij ieder publiek voor zich te winnen.

Voor een gezamenlijk optreden van Dirk Meeldijk en Dennis Jones (1 x 45 minuten) betaalt u tijdens carnaval € 1.150,-


Uitgelicht filmpje


Dennis Jones in het nieuws

Dennis Jones

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Dennis Jones

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team