Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Die Cappuccinos

Gage vanaf € 1.750,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Die Cappuccinos
Duur 1 x 30 min.
Geluid Incl. M/A-set tot 300 pers.
Bezetting 3 Personen
Genre Slager


Die Cappuccinos


Met vier albums in de Duitse internationale album charts, de hitsingles “Party auf dem Mond”, “Wie geil ist dass denn”, “Rosanne” en “Lass uns lieben”, drie keer de Smago Award in de categorieën "Beste Band", "Beste Videoclip" en een award voor het gehele project en team Die Cappuccinos, behoren zij tot de grote acts uit Duitsland. Mede hierdoor zijn Die Cappuccinos een graag geziene groep in de uitzendingen van de grootste tv shows in Duitsland.
 
Na de geweldig succesvolle negen jaar in Duitsland en de successen in Denemarken, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië, Spanje en Italië, wordt het nu ook tijd voor Nederland en België!
 
De revelatie uit Duitsland gaat ook de Nederlandse markt op! Na een eerste kennismaking tijdens “Das Coen und Sander Fest” is het nu tijd voor de rest van het Nederlandse feestpubliek. Zo hebben zij ook reeds succesvolle optredens gedaan gedaan bij o.a. het Zwarte Cross festival, het Schlager Symphonica Concert, live met Guido’s Orchestra (bekend als vast orkerst tijdens de Symphonica in Rosso concerten). Inmiddels hebben Die Cappuccinos hun 1e Nederlandstalige single ‘ Ik ben verliefd ‘ uitgebracht die in de playlists van alle lokale en regionale stations voorkomt en de 2e single komt eraan!

Eind maart ’18  hebben zij in Oostenrijk op diverse Aprés Ski locaties opgetreden,  zoals tijdens de feestweek in Brixental en omliggende plaatsen, en hier ging het dak eraf!   


Uitgelicht filmpje

Die Cappuccinos

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Die Cappuccinos

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team