Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Die Supertolle Schlager Schwestern

Gage vanaf € 1.295,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Die Supertolle Schlager Schwestern
Duur 1 x 30/40 min.
Geluid Incl. M-Set
Bezetting 2 personen
Genre Oktoberfest


Die Supertolle Schlager Schwestern


Gaby en Carina Coburg zijn de zingende zusjes uit het Duitse Beieren. Ze zijn ietwat naïef, hebben nog niet veel van de wereld gezien en zijn dol op Nederland. In hun dirndl-jurken treden ze regelmatig op als de Supertolle Schlager Schwestern met vooral Duitstalige meezingers.

Door hun vele optredens in Nederland spreken ze aardig Nederlands, al is het met een sterk Duits accent. De gezellige zingende zusjes brengen heerlijke Deutsche Gemütlichkeit en vermaken het publiek op onnavolgbare wijze met bekende Duitstalige meezingers, uiteraard live gezongen.

Al hossend op krakers als ‘Fiesta Mexicana’ of meedeinend op ‘Du' en ‘Ein Bißchen Frieden’ is deze act een absolute lust voor oog en oor, en geeft gegarandeerd de perfecte sfeer aan uw evenement! Dit Duitstalige theatrale zangduo is inzetbaar als podiumact voor festivals, (bedrijfs)feesten & café-bar-discodancings.


Uitgelicht filmpje

Die Supertolle Schlager Schwestern

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Die Supertolle Schlager Schwestern

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team