Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Dieter Koblenz Oktoberfest Show

Gage vanaf € 3.195,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 60 minuten
Geluid excl., enkel monitorset
Bezetting 5 personen
Genre schlagers / feest

Dieter Koblenz Oktoberfest Show


Wie kent ze niet de oude Kult-Schlager: Ein Festival der Liebe, Schone Maid, Rosamunde, Eine Neue Liebe is wie ein Neues Leben, Anita, Schön ist es auf der Welt zu sein und so weiter...

Vaste prik in menige jukebox in vroeger tijden. De uitjes naar Koblenz en Trier kregen er een speciale dimensie door. Wat de smartlap en het levenslied voor Nederland zijn, is de Schlager voor onze oosterburen. Het land van de Rijn, Tatort, de Schwarzwald kliniek, grote pullen bier und... Dieter Koblenz!

Ja, meine Damen. Merkt euch den Namen gut... Ihr wird im noch dem ganzen Nacht schreien!

De ambachtelijke Schlagersänger uit Trier heeft zijn werkterrein uitgebreid en doet nu ook de Nederlandse bodem trillen van genot als het oerduitse repertoire uit zijn gouden strotje komt. Een betoverende avond die het Volkstümliche eer aan doet. Alles overtreffend, formidabel en briljant in al zijn uithalen. Jetzt zum Sonderangebot auf Ihre Bühne. Rufen sie an und lassen sie diesen Chance nicht vorbei gehen!

Humor, Spass und viel bekannte Lieder in diesen Kultschlagershowparodie! Dieter Koblenz und seine Hossa Schlager Parade!

Das hört man sich nicht an. Das soll man erleben!

Note: deze show is inclusief zangeressen en danseressen. Ook te boeken als 1 x 30 minuten tape-act met danseressen voor € 2295,- of als 1 x 30 minuten solo tape-act voor € 1350,-
Buiten Limburg geldt een extra reiskostentoeslag van € 0,19 per km vanaf Sittard.

Eventueel uit te breiden met DJ Dirdnl, een vrouwelijke Oktoberfest DJ. Zij draait dan 1 x 60 minuten voor en 1 x 60 minuten na de show. Meerprijs: € 450,-


Uitgelicht filmpje

Dieter Koblenz Oktoberfest Show

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Contactpersoon



Informeer over Dieter Koblenz Oktoberfest Show

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team