Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Dizzy Man's Band

Gage vanaf € 3.995,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tributeband
Duur 2 x 60 minuten
Geluid B-set tot 800 personen
Bezetting 7 personen
Genre rock & pop

Dizzy Man's Band


In de jaren zeventig was Dizzy Man’s Band uit de Zaanstreek een begrip op de vele podia die ons land rijk was. Steevast zette de band onder de bezielende leiding van zanger Jacques Kloes de zaak op z’n kop met hun aanstekelijke vrolijke mix van rock en pop.

Daarnaast scoorde Dizzy Man’s Band vele hits, iedereen boven de veertig zal zich knallers als "The Show (1973) of "The Opera" (1975) , nummers met eeuwigheidswaarde nog uitstekend herinneren! Deze beide grootste hits staan immers nog steeds in de Radio 2 Top 2000! Maar ook "Jumbo", Turkey Turkey", "Rio", "Mony Mony" en "Fire" liggen nog vers in het geheugen…

Zanger Jacques Kloes bouwde onlangs een 7-mans formatie om zich heen met als eikpunten oud Dizzy mannen drummer Joop Tromp en saxspeler Klaas Versteeg.

Daarom staat de Dizzy Man’s Band ook nu nog steeds bol van energie en bezorgt nu naast fans van toen ook een nieuwe generatie een topavond!


Uitgelicht filmpje

Dizzy Man's Band

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Dizzy Man's Band

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team