Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van DJ Daani

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

DJ Daani
Duur 1 x 60 min.
Geluid Excl.
Bezetting 1 persoon
Genre Freestyle


DJ Daani


Uniek is het woord bij Daani. Zowel in energie, stijl als plaatkeuze. Daani kan het publiek perfect lezen en hierop inspelen! Schakelen tussen genres is geen enkel probleem, aangezien zij Freestyle in de breedste zin van het woord draait. Kortom: met Daani is het altijd feest en dit maakt haar tot één van de populairste vrouwelijke Freestyle acts in binnen- en buitenland.

Daani staat garant voor een goed feest! Met een arsenaal aan platen met vaak een populair tintje variërend van de 75 en 150 BPM weet zij als geen ander hoe ze het publiek kan laten springen, hakken, dansen en meer! 

In de afgelopen jaren heeft Daani al veel bekendheid gekregen door haar boekingen in o.a. Italie, Bulgarije, Spanje en festivals als Wish Outdoor, Holi Fusion en Lakedance. In 2017 wordt dit alleen maar groter! Met bevestigingen voor verschillende grote festivals in Nederland, nieuwe muziek en nieuwe samenwerkingen staat 2017 alleen maar goede dingen te wachten voor Daani!


Uitgelicht filmpje

DJ Daani

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over DJ Daani

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team