Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van DJ Dave

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Allround / Feest DJ
Duur 5 uur
Geluid exclusief
Bezetting 1 persoon
Genre allround / bespreekbaar

DJ Dave


DJ Dave is geboren op 7 augustus 1985. Het was al snel duidelijk dat het een echte muziek man was. Net als enkele voorgangers uit de familie werd het voor hem erg snel duidelijk dat het vermaken van mensen en het draaien van plaatjes zijn lust en zijn leven was!

Na heel wat jaren thuis aan het hobby te zijn geweest, begon hij in 2000 als DJ voor drive-in-shows. Dit was toen een groot succes!

In de afgelopen jaren heeft DJ Dave geen weekend meer stil gezeten! Hierdoor heeft hij een grote en tevreden klantenkring opgebouwd. In het afgelopen jaar is hij zelfs de Resident DJ van een groot danscafé in Oss geweest. Dit danscafe is met de komst van DJ Dave en zijn populaire en commerciële top40/feest muziek uitgegroeid tot de drukste en gezelligste tent van Oss.

Naast deze ervaring heeft DJ Dave ook op tal van andere locaties, al vele malen bewezen er een feest van te kunnen maken!

Dave is een allround DJ met specialisatie in Top 40 / Nederlandstalig / Apres-Ski / Jumpstyle en Hardstyle.

Note: ook te boeken met drive-in show (inclusief licht en geluid). Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Buiten 50 km vanaf standplaats Oss dient u rekening te houden met extra reiskosten.


Uitgelicht filmpje

DJ Dave

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over DJ Dave

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team