Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van DJ Galaga's Pump It Up Tour

Gage vanaf € 1.695,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Populaire DJ-show
Duur 5 uur
Geluid A-set tot 500 personen
Bezetting min. 3 personen
Genre allround met een beat

DJ Galaga's Pump It Up Tour


Dj Galaga is terug, of beter gezegd: Ze zijn terug! DJ Galaga en de Pump it Up Tour Crew!

En hoe, zoals een aantal jaar geleden de Pump it Up tour één van de meest spraakmakende en eerste dj tours was, is het nu tijd voor een hele nieuwe show die zijn gelijken niet kent!

Op het podium staat een zéér exclusief dj meubel, met daarin de nodige special effects, en natuurlijk de top of the bill aan DJ Gear, geheel omringt door een fantastische lichtshow met diverse special items, maar uiteraard ook met diverse movingheads, sunstrips en blinders.

Vanuit deze DJ Booth draait DJ Galaga (oa. bekend van What do you say to the DJ en The Game) de allerbeste knal en partyhits, zodat de zaal gegarandeerd op zijn kop gaat!

De Dj Galaga pump it up tour gaat gepaard met een flinke dosis interactie met het publiek, en veel leuke lichtgevende give-aways!

Maar er is meer: Als eerste in Europa gaat Dj Galaga touren met 2 Rising Dancestages. Dit zijn 2 dansblokken die op afstand naar boven en naar beneden kunnen bewegen. Dit alles is geheel veilig, en zonder gevaren! Om het af te maken, beschikken de dancestages ook nog over licht, wind en rook effecten! Kortom een zéér uniek item waarvan zeker door uw gasten gebruik gemaakt zal gaan worden.

Note: Bij deze show zit standaard licht & geluid tot 500pers. De show kan tegen geringe meerprijs worden uitgebreid met extra geluid en/of een geweldige full-colour lasershow!

 


Uitgelicht filmpje

DJ Galaga's Pump It Up Tour

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over DJ Galaga's Pump It Up Tour

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team