Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van DJ Glenn B

Gage vanaf € 695,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

 DJ 
Duur 120 minuten
Geluid exclusief
Bezetting 1 persoon
Genre 90's & Nu


DJ Glenn B


Van commerciële hits via Reggaeton naar Bubbling en dan weer terug van Happy Hardcore, 90’s en trap tot hedendaagse hits in een interactieve set met microfoongebruik, kan een DJ van tegenwoordig dat ?

Voor Glenn Beense a.k.a. DJ Glenn B is dit een koud kunstje, met jaren ervaring op hoog niveau is dit de DJ die u zoekt voor het ultieme feesjuh ! Glenn runde van 2003 tot 2013 zijn bedrijf Feesjuh.nl op hoog niveau in de discotheken wereld in zowel binnen- als buitenland en met zijn eigen partyconcepten ‘Bling Bling Party’ en ‘Latino Grooves’ wist hij zelfs awards in de wacht te slepen als “Populairste Partyconcept van Nederland” !

Ook op productioneel gebied is Glenn een actieveling, zo scoorde hij een megaknaller met z’n CD reeks “The Masterz of Bubbling” en “Reggaeton Beats”, was Glenn de productionele kracht achter de Apres Ski CD’s van DJ Cor en produceerde hij voor vele bekende artiesten waaronder “K-Liber” en “The Horny Crew”, ook werkte Glenn nauw samen met niemand minder dan Mental Theo in zijn Slam!FM tijd waar Glenn de productie deed voor de wekelijkse “Beukplaat”.

Met z’n eigen singels: “Carnival De Brazil”, “Throw Ya Hands” en “How Bizarre” wist Glenn ook de Nederlandse “Mega Top 100” te bereiken.Kortom een DJ met veel ervaring en interactie met het publiek.


Uitgelicht filmpje

DJ Glenn B

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over DJ Glenn B

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team