Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van DJ Jean

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Populaire Club DJ
Duur 1 x 60 minuten
Geluid exclusief
Bezetting 1 persoon
Genre Club


DJ Jean


DJ Jean. Een naam die onuitwisbare sporen heeft nagelaten in de hedendaagse (inter)nationale club scene.

Gedurende zijn carrière werd DJ Jean overladen met diverse awards, waaronder de SENA Award en de SLAM!FM Oeuvre Award. Daarnaast ontving hij een award voor meest gedraaide club DJ op de Nederlandse radio en werd hij meerdere malen uitgeroepen tot beste club DJ. Laten we vooral ook niet vergeten dat hij nog steeds één van de meest geboekte DJ's van Nederland ooit is!

In ons land scoorde Jean megahits met nummers als 'The Launch', 'Love Come Home', 'Lift Me Up, 'Every Single Day' en 'Feel It'. Daarnaast produceerde hij meer dan 30 compilatie-albums, waarvan MADHOUSE de bekendste zijn.

DJ Jean weet met z ijn gevarieerde dance muziek overal een feest te maken, want zijn publiek is ten alle tijden het allerbelangrijkste. Of hij nou draait in een café, discotheek, op een studentenfeest, festival of bedrijfsfeest: als DJ Jean draait, is geen dansvloer veilig!

 


Uitgelicht filmpje

DJ Jean

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over DJ Jean

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team