Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van DJ Jeroen Gras

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Allround / Feest DJ
Duur 5 uur
Geluid exclusief
Bezetting 1 persoon
Genre allround / bespreekbaar

DJ Jeroen Gras


Jeroen Gras treedt al jaren op als Dj bij verschillende bands in verschillende feesttenten & locaties in heel Nederland zo opende hij het hoofd podium van de Boer zoekt Vrouw Afterparty in 2012. Zo nu en dan treedt hij ook op in discotheken en clubs in het buitenland en in Nederland. Hij heeft onder andere opgetreden in Lloret del Mar, Malta en in Duitsland.

Jeroen draait een mix van feest tot house van urban tot rock en van rock tot Nederlandstalig en alles wat daar tussenin zit. Zo snel hij de tent op de kop zet met een Hardstyle nummer gooit hij daarna gelijk de stemming er weer in met een knaller als even aan mn moeder vragen om dan weer door te stomen in de polonaise. Kortom een snelle mix waar in alle muziek voorbij komt dat is Dj Jeroen Gras.

Zijn visie is: Komt men de tent binnen even lekker opwarmen muziek niet te hard de eerste biertjes binnen... Hup, kom maar naar voren het feest gaat beginnen!!

Jeroen draait voor ieder wat wils en zo opbouwend naar de band toe. Is de band geweest dan knallen we nog even door en de krokodillen en opblaas speeltjes vliegen door de lucht. Het dak gaat er af.

Kortom: wil je een dj die nadenkt over hoe een feest in elkaar moet zitten en geen concurrent van een band is maar een welkome toevoeging? Boek dan Dj Jeroen Gras!

Note: ook te boeken met drive-in show (inclusief licht en geluid). Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Uitgelicht filmpje

DJ Jeroen Gras

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over DJ Jeroen Gras

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team