Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van DJ Marco V

Gage vanaf € 4.000,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Populaire DJ
Duur 120 minuten
Geluid exclusief
Bezetting 1 persoon
Genre populair/dance


DJ Marco V


Marco Verkuilen heeft een solide reputatie als een van de meest inventieve, creatieve en diverse DJ/Producer vandaag de dag. Door constant zijn stijl te ontwikkelen en te tweaken heeft hij veel vernieuwde tracks op zijn naam staan.
Zijn eerste track ‘Luvstruck’, uitgebracht onder de naam Southside Spinners was een grote internationale hit. Samen met releases zoals, ‘God’, ‘Simulated’,’Automanual’,’C:/del*.mp3’,’False Light’, en ‘Second Bite’ heeft hij zichzelf op de kaart gezet in de electronische dance scene.
De meeste recente releases 'Squeezed', ‘Ngorongoro’, ‘Chogan’ & ‘Nashoba’ zijn opgepakt en hebben support van de hedendaagse top DJs. Als producer heeft hij muziek geremixed van mainstream sterren zoals Madonna, Nicole Scherzinger & 50 Cent en James Blunt, maar ook opkomende sterren zoals Nervo en Galantis.
Marco V heeft residenties gehad in de meest toonaangevende clubs en evenementen zoals, Privilege, Space Ibiza en Ministryof Sound en het internationaal bekende Sensation. Daarnaast staan werelds top festivals zoals Creamfields, Mayday, Mysteryland, Nature One, Kanzantip, Dance Valley, Global Gathering en Tomorrowland ook op het lijstje van Marco.


Uitgelicht filmpje

DJ Marco V

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over DJ Marco V

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team