Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van DJ Menno

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Allround / Feest-DJ
Duur 5 uur
Geluid exclusief
Bezetting 1 persoon
Genre allround / bespreekbaar

DJ Menno


DJ Menno zag voor het eerst het licht op 25 november 1987. Naarmate hij ouder werd, groeide ook de passie voor muziek.  Hij kreeg zijn eerste CD en Cassette recorder met wat CD’s en cassettebandjes. Hier kon hij geen genoeg van kon krijgen.Een aantal jaren later waren zijn CD collectie en de affiniteit met muziek alleen maar gegroeid.
Eerste schreden
Toen hij op 15 jarige leeftijd de kans kreeg om met een DJ eens mee te gaan om te kijken hoe dat allemaal in mekaar steekt, kon hij dit natuurlijk niet afslaan. Hij ging een aantal keer mee en mocht zo nu en dan ook wat plaatjes draaien.
Na een aantal keer mee geweest te zijn mocht hij voor het eerst alleen op een schoolfeest draaien. Vanaf dit moment is DJ Menno zichzelf gaan ontplooien. Dat eerste kleine schoolfeestje, werd het een cafeetje, dat cafeetje werd een discotheek en die discotheek werd een groots festival.
Eigen stijl
Tegenwoordig is DJ Menno zijn eigen stijl gaan ontwikkelen.  Bij hem staat FEEST! voorop. Dit creëert hij door allerlei soorten muziek vlot door elkaar heen te mixen. Hierbij moet je denken van 80’s/90’s tot de nieuwste (house) platen en van R&B tot Nederlandstalig. Zo komt iedere genre voorbij en is er voor ieder wat wils. Mede door het microfoongebruik weet hij het publiek en personeel tot een feestende menigte te maken.
DJ Contest van De Après Skihut Rotterdam 2011
Inmiddels is DJ Menno een graag geziene spil achter de draaitafels in zowel binnen- als buitenland. In de winter van 2011 heeft hij mee gedaan aan de DJ Contest van Dé Après Skihut Rotterdam, waarbij hij de 1e plaats behaald heeft! Buiten deze titel heeft hij ook in Ahoy Rotterdam gestaan tijdens Go Après ski 2012.

Note: ook te boeken met drive-in show (inclusief licht en geluid). Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Buiten 50 km vanaf standplaats Oss dient u rekening te houden met extra reiskosten.


Uitgelicht filmpje

DJ Menno

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over DJ Menno

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team