Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van DJ Peet

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Allround / Feest-DJ
Duur 5 uur
Geluid exclusief
Bezetting 1 persoon
Genre allround / bespreekbaar

DJ Peet


DJ Peet (Peter Megens) is een inventieve duizendpoot in platenkeus, en de manier waarop hij hiermee het publiek bespeelt. Won al 2 keer als resident DJ en bedenker van het muziekformat: award ‘beste danscafé Noord Brabant ‘in 2004 en in 2006 ‘beste uitgaansgelegenheid’ van Zuid Nederland voor zijn opdrachtgever.

Zijn commerciële trendy draaistijl is zeer toegankelijk voor een groot publiek. Weet als geen ander een avond perfect op te bouwen met oog voor sfeer en detail, en de avond naar een ultieme climax te brengen. Peet heeft al veel grote klussen op zijn naam staan. Professionele DJ in hart en nieren met zeer goede microfoontechniek en professionele mix die perfect ingespeeld op publiek en van zijn opdrachtgever.

Bedenker en uitvoerder van het muziek format van Nightlife Award winning Moetsjo en Ontmoeting. Avondvullend programma, te boeken met complete show met licht en geluid in te vullen naar uw wensen. Tevens te boeken met Dance Classic Party, HotMix Live, Wedding Show & We love the 90s. Een unieke mogelijkheid om complete band te vervangen!

Note: ook te boeken met drive-in show (inclusief licht en geluid). Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Buiten 50 km vanaf standplaats Oss dient u rekening te houden met extra reiskosten.


Uitgelicht filmpje

DJ Peet

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over DJ Peet

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team