Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van DJ Stay-C

Gage vanaf € 995,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

90's DJ
Duur 1 x 90 minuten
Geluid exclusief
Bezetting 1 persoon
Genre 90's club/ 90's house

DJ Stay-C


Stay-C, uiteraard bekend van de mega Eurodance-act uit de 90's Twenty 4 Seven (wereldhits Slave To The Music, Is It Love, Take Me Away, etc), heeft ooit zijn intrede in de muziek gemaakt als DJ. Als resident DJ in diverse clubs, alsook op Clubhouse-feesten was hij een graag geziene DJ. Door het onverwachte wereldwijde succes met Twenty 4 Seven heeft hij het draaien op een laag pitje moeten zetten, maar hij is altijd heerlijke clubmuziek blijven draaien, zij het op kleinere schaal en op kleinere feesten.

Met Twenty 4 Seven reisde hij bijna 2 maal de wereld rond en hij heeft de allergrootste artiesten en DJ's de hand mogen schudden. Ook draaide hij tijdens party's voor incrowd en tijdens afterparties van festivals waar hij met Twenty 4 Seven deel uitmaakte van de line up. Nu, zo'n 20 jaar later, is er nog heel veel behoefte aan de clubsound uit de jaren 90; wie kent niet de heerlijke house dat gedraaid werd in The It, Roxy en Nightttown? Een muziekstroming die Stay-C heeft zien ontstaan en waar hij sindsdien liefhebber van is. Hier heeft hij op gedanst en dit heeft hij gedraaid.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en hij heeft zijn oude liefde als DJ ook weer opgepakt om zijn favoriete House Classics, te draaien. Stay-C draait en MC'd weer op verschillende 90's party's en heeft zelfs verschillende feesten op Ibiza in de zomer van 2011 op z'n kop weten te zetten met zijn vocals en DJ-set dat is samengesteld uit een combinatie van 90's House Classics en moderne Clubhouse met de 90's feeling. Tijdens zijn sets MC'd hij zelf en als artiest met meer dan 20 jaar internationale ervaring op de buhne, voelt hij perfect aan wat het publiek wilt horen.

Uitgelicht filmpje

DJ Stay-C

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over DJ Stay-C

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team