Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

1 reviews
 
De hoofdfoto van DJ Tom Van De Hulsbeek

Gage vanaf € 350,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Allround / Feest DJ
Duur 5 uur
Geluid exclusief
Bezetting 1 persoon
Genre allround / bespreekbaar

DJ Tom Van De Hulsbeek


Deejay Tom is een echte allround dj en kan elke gelegenheid om bouwen tot een geweldig feest. Of het nou een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, (feest)cafe of discotheek is met Deejay Tom wordt het zeker een feest. Deejay Tom heeft draait onder andere: Dance classics, 80/90ties, Club, Party music, R&B, Top40 en nog veel meer! Dit alles in een lekkere vlotte mix en microfoon presentatie. Mocht u zelf specifieke wensen hebben dan is dat geen enkel probleem. Geef dit voorafgaande aan, en de muziek zal aan uw wensen worden aangepast.

In de afgelopen 12 jaar heeft Deejay Tom veel ervaring opgedaan in zowel in binnen als buitenland. In het binnenland draait Deejay Tom regelmatig in de volgende openbare gelegenheden: Cafe Pavlov Arnhem, ’t Tunneke in Heesch en Ons Caffeej in Uden. Daarnaast heeft hij ook veer zeer veel en diverse besloten feesten gedraaid.

Sinds 2006 is Deejay Tom ook te vinden in de leukste vakantie bestemmingen en draait daar in de gezelligste en drukste clubs van de boulevard. Denk dan aan Venga Beach Club Lloret de Mar (2006), Asterisk Malgrat de Mar (2007, 2008, 2010 en 2011), Feestcafe Hof van Holland Kreta (2009) en Feestcafe Bloopers Albufeira (2012).

Note: ook te boeken met drive-in show (inclusief licht en geluid). Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Uitgelicht filmpje


Klanten ervaringen


Maaike

Wij hebben een fantastische avond gehad.

  Professionaliteit
  Communicatie
  Ambiance

DJ Tom Van De Hulsbeek

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over DJ Tom Van De Hulsbeek

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team