Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

1 reviews
 
De hoofdfoto van Django Wagner

Gage vanaf € 2.595,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 1 persoon
Genre Nederlandstalig

Django Wagner


Django Wagner, een sympathieke allround zanger uit Nuenen, opgegroeid in een muzikaal zigeuner gezin maakt de doorstart naar het grote publiek!

Al jaren kreeg Django de vraag van zijn fans wanneer hij met een eigen plaat zou komen. Eind 2008 gebeurde het onvermijdelijke. Tijdens 1 van de vele optredens in het land ontdekte platenbaas Adrie van den Berk de man met dit warme, zwoele stemgeluid wat hem deed denken aan Barry White in de mix met Dean Martin.
Adrie liet er geen gras over groeien en opperde meteen op die bewuste avond de plannen voor een eigen single waar Django wel oren naar had. Django was samen met zijn goede vriend Frank van Weert al bezig aan een eigen nummer.

Om het geheel nog specialer te maken, werd samen met platenmaatschappij Berk Music Productions besloten een samenwerking aan te gaan met zijn muzikale familie, niemand minder dan het Rosenberg Trio.

Neef Martien Wagner (en Django’s grote voorbeeld) werd gevraagd om hem op de viool te begeleiden en Waylon van der Heijden (Dj Goldfinger) nam de accordeon partijen voor zijn rekening. Na al deze ingrediënten te hebben samengevoegd, ontstond deze prachtige en opzwepende debuutsingle ‘Kali’.

Op dit moment wordt hard gewerkt aan zijn eerste album, dat eind 2009 zal verschijnen. Wat we precies kunnen verwachten, moet nog even geheim blijven. Volgens Django wordt het een veelzijdig en vooral dansbaar album dat veel mensen zal aanspreken.
Volgens muziek kenners heeft Django Wagner alles in huis om een groot artiest te worden.

 


Uitgelicht filmpje


Klanten ervaringen


Gerrit

Het was hellemaal super!

  Professionaliteit
  Communicatie
  Ambiance

Django Wagner in het nieuws

Django Wagner

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Django Wagner

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team