Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Djeff

Gage vanaf € 2.350,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Coverband
Duur 4 x 45 minuten
Geluid A-set tot 200 personen
Bezetting 6 personen
Genre allround

Djeff


De stijlvolle en energieke band DJEFF spettert van het podium! DJEFF voert een show op die men niet snel zal vergeten; bekende covers in verschillende muziekstijlen komen in sneltreinvaart voorbij, zoals soul, disco, pop, rock en actuele top40 hits! DJEFF is een 6-persoons liveband inclusief zanger en zangeres en een perfecte invulling voor bedrijfsfeesten, bruiloften én openbare optredens!

DJEFF is eenvoudig uit te breiden met een strakke blazerssectie.

De ervaren muzikanten van DJEFF hebben in diverse topbands gespeeld en met verschillende bekende Nederlandse artiesten gewerkt, zoals Blöf, Ilse de Lange, Albert West, Wolter Kroes, Anita Meijer, Marco Borsato, Hind en Jim, Maud Mulder, Ron Link, Antje Monteiro, Lois Lane, Lee Towers en vele anderen! Zij kunnen daarom ook voor 200% livemuziek garanderen! In 2004 was DJEFF de vaste begeleidingband van Maud Mulder (bekend van Idols 2).

Note: deze gage geldt NIET voor feesttenten en discotheken en NIET voor (bedrijfs)feesten en evenementen met meer dan 200 personen. Daarvoor geldt een hogere gage: € 2995,- (inclusief licht en geluid tot 800 personen). Meerprijs voor een 3-persoons blazerssectie: € 695,-


Uitgelicht filmpje

Djeff

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Djeff

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team