Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Doenja

Gage vanaf € 995,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 1 persoon
Genre Nederlandstalig

Doenja


Na eerst als achtergrondzangeres meegewerkt te hebben aan diverse plaatopnames (o.a bij de Zangeres Zonder Naam)nam zij in 1996 haar debuutalbum op!
Waarvan o.a‘'De Zuidenwind" verscheen op single, als voorloper van haar album ‘'Dit ben Ik''.

Radioaandacht en veel airplay en een entree van ‘'De Zuidenwind'' in de Mega Top 100 van zomer 1996 waren toen het resultaat. Dit alles nog onder de naam Dunja.
Daarna volgde een lange periode van radiostilte rond haar persoontje en gedurende deze periode raakte Doenja volledig in de ban van het sporten.

In die jaren heeft ze vele licenties en diploma's gehaald en is gaan werken als sportlerares bij verschillende sportscholen waar zij perfect haar entertainmentgevoel kon uitdragen en binnen no-time volle lessen trok door haar enthousiaste manier van lesgeven.

Het zingen is en blijft uiteindelijk toch haar passie en exact 10 jaar na haar laatste stappen in platenland komt zij wederom in contact met haar voormalige Platenbaas Rob Peters.

In anderhalf jaar tijd kan er veel veranderen in het leven van een artiest(e)!
Na de eerste release in 2006, van de singels "In de Hemel" ( ja u leest het goed!!! ) , " De warme Zuidenwind " alsmede het duet met de jongens van Helemaal Hollands "Leef als een zigeuner ", "Addio Amore, ga maar weg " en recentelijk nog "Misschien ooit " en ‘'Ik ben met jou niet getrouwd''welke de vaderlandse hitlijst heef behaald en "Waar, waar,waar is die man'',is nu ook haar album ''Recht uit mijn hart"een feit.
Doenja is een mooie spontane verschijning en als zij het podium betreed gaat menig hartje sneller kloppen.

Ze zet dan ook de hele tent op zijn kop met haar veelzijdige repertoire tijdens haar optredens. Dat varieert van melancholische naar romantische klanken en van opzwepende dance-klanken naar een vulkaan van alleen maar feest!
Zij is dan ook met grote regelmaat te zien in vele televisie programma's alsmede haar clips.

Al met al een bruisende dame die een graag geziene artieste is op de vele feesten en partijen en die u zeker niet snel meer zult vergeten.

Uitgelicht filmpje

Doenja

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Doenja

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team