Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Duo NL

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid op aanvraag
Bezetting 2 personen
Genre Nederlandstalig

Duo NL


DuoNL, Chris en Williejan hadden nog niet eerder van elkaar gehoord, totdat ze elkaar in 2007 in een paar weken tijd meermalen tegenkwamen bij een aantal  achtereenvolgende optredens.

Chris,  de vrouwelijke helft van het Duo is al vanaf haar 14e actief als zangeres en ze trad op die leeftijd al vaak op met Leo van Helmond,  welbekend als Dikke Leo.
Chris had al eerder een Duo gevormd en verzorgde met haar voormalige collega avondvullende programma’s, daarnaast heeft ze ook haar eigen band gehad.

Williejan,  de mannelijk helft van het duo begon in 2005 met zingen, gewoon omdat hij daar lol in had en bracht vrijwel direct daarbij zijn eerste eigen solo single uit.Na een aantal keren met elkaar in gesprek te zijn geweest ontstond het idee om samen een single op te gaan nemen.
Hierbij was al heel vlug het Duo geboren, met de eerste single uit 2007 “Echte Vrienden” hadden ze erg veel succes, ze werden direct opgepakt door de media.
Dat smaakte naar meer en er volgde dan ook meer singles, en zelfs een aantal albums

DuoNL heeft een mooie lijst met optredens op hun naam staan waaraan ze in 2013 hun grote televisie debuut bij het SBS6 programma Bloed Zweet en Tranen konden voegen waar ze zelfs de hotseat hebben behaald
Daarvoor was DuoNL al bekend bij het tv programma Hart Voor Muziek, waarbij ze in 2012 als artiest mee afreisde naar Turkije. Eerder stonden zij op het Levenslied in den Bosch, bij de tv programa’s Brabant Toppers en Brabant Party, de RadioNL zomertour , het Holandio super feest etc. etc.


Uitgelicht filmpje

Duo NL

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Duo NL

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team