Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Dutch Masters of Magic

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Illusie
Duur In overleg
Geluid In overleg
Bezetting 2 personen
Genre Illusie


Dutch Masters of Magic


Je hebt vast weleens gekeken naar of gehoord van MINDF*CK. Een veelbesproken programma waarin illusie, mentalisme en psychologie door Victor Mids gecombineerd worden. In het verlengde hiervan hebben Ronald Moray en Peter Vogel een totaal nieuwe act ontwikkeld, waarmee zij afgelopen weekend uitgeroepen zijn tot BESTE MENTALISTEN van Nederland tijdens het Open NK Goochelen. Ook werden zij als BESTE PARLOUR / SALON MAGICIANS 2017 benoemd, met een act waarmee zij al een tijdje optreden in binnen- en buitenland en waarmee zij ook in de halve finale waren gekomen van Holland’s Got Talent 2016.

Deze Dutch Masters of Magic zijn veel meer dan alleen magic entertainers!

Net als in het programma MINDF*CK lezen zij op ludieke wijze de gedachten van uw gasten, misleiden en beïnvloeden zij het gedrag van mensen waardoor zij denkpatronen kunnen manipuleren. In hun voorspellingen van de meest uiteenlopende zaken zijn zij uniek, zo ook met hun splinternieuwe truc waarmee zij Nederlands Kampioen zijn geworden, waarmee zij via moderne techniek de juiste tool, partner of gewenste product voor gasten tevoorschijn laten komen. Buiten hun normale optredens en act kunnen Ronald en peter dus nog veel meer.

Entertainment staat bij elk optreden hoog in het vaandel bij deze twee toppers. Door het fantastische samenspel in trucs, techniek en teksten, weten zij elk publiek op cabareteske doch mysterieuze wijze af te leiden, te vermaken en vooral te doen verwonderen. Bovendien kunnen zij uitermate goed een product, boodschap of speerpunt in deze act naar voren laten komen

Kortom boek dit unieke duo en je bent verzekerd van een toegevoegde waarde tijdens elk event en je krijgt gegarandeerd kwaliteit en vermaak op hoog niveau.


Uitgelicht filmpje

Dutch Masters of Magic

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Dutch Masters of Magic

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team