Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Echte Vrienden

Gage vanaf € 9.795,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Echte Vrienden
Duur 1 x 60 min
Geluid Incl. M-set 
Bezetting 3 personen
Genre Zangers


Echte Vrienden


Django Wagner, Frans Duijts & Peter Beense bestormen op dit moment de Nederlandse hitparades met de single: "Muziek Is Ons Leven", de eerste single die zij gezamenlijk hebben uitgebracht. 

“Echte Vrienden” zullen op 27 oktober aanstaande hun allereerste gezamenlijke concert geven in Afas Live te Amsterdam. De mannen zijn momenteel hard aan het werk om in september de release van hun gezamenlijk debuut album te realiseren. 

Een optreden van "Echte Vrienden" is vanaf heden ook gewoon te boeken. Duur van het optreden is 1 x 60 minuten waarbij alle mannen samen hun grootste hits, zowel solo, in duet en in trio zullen zingen. Kortom een uur lang feest met deze Volkse zwaargewichten.!

Let wel : Op evenementen waar zij als solo-artiest worden geboekt zullen zij noch hun duetten, noch het concept "Echte Vrienden" vertolken! Dit wordt alleen gedaan mits zij in dit concept worden geboekt. 


Uitgelicht filmpje

Echte Vrienden

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Echte Vrienden

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team