Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Elvis Tribute Show

Gage vanaf € 2.750,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Live Tribute-Show
Duur avondvullend
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 8 personen
Genre rock 'n roll

Elvis Tribute Show


Kees Versluys heeft al enige tijd zeer veel succes met de vertolking van het fantastische repertoire van Elvis Presley. Dat doet hij als geen ander en daarbij maakt hij op het podium gebruik van de originele kostuums zoals Elvis Presley ze ook droeg in de jaren zeventig.

Deze Elvis Presley Tribute Show is in veel verschillende uitvoeringen op het podium neer te zetten:

- "68 TV Special Show",
- "In Person "69 Vegas International Hotel Show"
- "Aloha from Hawaii via Satelite Show"
- "Madison Square Garden Show".

Het designteam heeft aan elk mogelijk detail gedacht. Een optreden met de bij iedereen welbekende kleding en accessoires, die megaster Elvis Presley altijd tijdens zijn spraakmakende performances droeg, is altijd mogelijk. Uiteraard kunnen de optredens ook in eigentijds kostuum worden verzorgd. Dit is afhankelijk van het evenement en natuurlijk ook van de opdrachtgever.

Vooral op de grotere podia heeft deze live performance telkens weer zijn enorme succes bewezen. De optredens van Kees Versluys als Elvis imitator zijn een unieke ervaring voor het publiek. Omdat het vanzelfsprekend tot aan de bekende Elvis-bewegingen klopt, krijgt iedereen het gevoel dat Elvis Presley nog lang niet vergeten is!

De optredens van Kees Versluys als Elvis imitator zijn een unieke ervaring voor het publiek. Omdat het vanzelfsprekend tot aan de bekende Elvis-bewegingen klopt, krijgt iedereen het gevoel dat Elvis Presley nog lang niet vergeten is!

Note: tijdens deze show speelt de band 3 x 45 minuten met daarnaast een 1 x 50 minuten durende set met Elvis-imitator Kees Versluys. Totale effectieve speeltijd is dus 185 minuten!


Uitgelicht filmpje

Elvis Tribute Show

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Elvis Tribute Show

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team