Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van EMPIRE

Gage vanaf € 2.150,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Coverband
Duur 2 x 45 of 1 x 75 mins
Geluid/licht incl. tot 1200 personen
Bezetting 7 personen
Genre Rock/Pop 


EMPIRE


EMPIRE is enkele jaren geleden opgericht door de muzikale broers Vincent (zang) en Tom (drum & zang) Roelofs. Al snel werden Arjan Böhm (leadgitaar) Bart van Zijl (slaggitaar, percussie & zang), Rosanne Sanders (zang), Jurgen Kleine (toetsen) en Richard Rijstenberg (basgitaar) in de band opgenomen. Hiermee was een super enthousiaste groep van geschoolde (conservatorium) muzikanten gevonden die allemaal zin hadden om een strakke pop/coverband neer te zetten. Inmiddels is EMPIRE een bekende naam aan het worden bij het "grote" publiek, en de band krijgt steevast goede recensies!

EMPIRE is een energieke zevenkoppige live band uit Overijsel met een zeer uitgebreid reportoire waarbij de meest recente hits worden afgewisseld met de klassiekers, van popsongs tot krachtige rocknummers, en natuurlijk ontbreken de betere feest-, en dansnummers niet.

Door de orginele keuze van bekende muziek en een goed gevoel voor opbouw van de show weet EMPIRE elke avond gegarandeerd knallend af te sluiten door een spetterende performance. Hiermee heeft EMPIRE inmiddels menig dorpfeest, festival en bruiloft op zijn kop gezet! Ja dat lees je goed, ook op bruiloften is EMPIRE op zijn plaats.

De kracht en het unieke van EMPIRE is de variatie in de muziek, de extra toevoegingen zoals percussie, en het plezier waarmee altijd weer een feestje wordt gebouwd met het publiek.

De muziek is bekend bij jong en oud, en ook het licht en geluid om ú tegen te zeggen is allemaal een vast onderdeel geworden van een te gekke show!

Kortom met EMPIRE bent u verzekerd van een veelzijdige en knallende live-band voor elk publiek !


Uitgelicht filmpje

EMPIRE

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over EMPIRE

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team