Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Ernst, Bobbie en de Rest

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Moderne kindershow
Duur 2 x 45 minuten
Geluid incl. tot 500 personen
Bezetting 2 personen
Genre kids entertainment

Ernst, Bobbie en de Rest


Spannende avonturen, 2 vrolijke helden, swingende muziek, veel lachen, een beetje educatie, veel kattenkwaad en zeker geen geweld zijn de ingrediënten van deze populaire kindershow. In 30 minuten Ernst, Bobbie en de Rest helpen, zingen, verzinnen en joelen de kinderen mee, zelfs de aanwezige ouders spelen een rol, want interactief is het zeker!

De makers van Ernst, Bobbie en de rest, Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende, begonnen in 1987 met het maken van kinderliedjes en programma's voor de kinderen van het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag. In deze tijd legden zij de basis voor het programma Ernst, Bobbie en de Rest. Bijna 2 jaar later zag KinderNet 5 het programrna van Ernst en Bobbie en vroeg hen bij de kinderomroep in dienst te treden. Vanaf die tijd waren zij medeverantwoordelijk voor de programma-aankoop en werkten zij mee aan de programmering van KinderNet 5. Hoewel zij op dat moment geen eigen televisie-programma meer hadden, bleven zij wel optreden met hun theaterprogramma. Door hun redactiewerk bij KinderNet 5 zagen zij door de jaren heen duizenden uren kindertelevisie aan zich voorbijtrekken. Op basis van hun jarenlange speelervaring en de enthousiaste reacties van de kinderen tijdens de theatershows besloten zij in 1997 tot het maken van "Ernst, Bobbie en de Rest, Avonturen in de dierentuin".

Het doel hierbij was een spannend avonturenprogramma te maken met twee 'helden' in de hoofdrol, waarbij dieren en vrolijke muziek in iedere aflevering een belangrijke rol spelen. Ook moeten de kinderen bij "Ernst, Bobbie en de Rest" iets opsteken over de leefgewoontes van de verschillende dieren maar ......... spanning en humor staan voorop. Het programma overtrof hun stoutste verwachtingen, want al direct vanaf het begin was Ernst, Bobbie en de rest een enorm succes. Vaak zelfs een van de best bekeken programma's op Kindernet.

Elke vakantieperiode is het mogelijk Ernst en Bobbie tegen te komen, want dan raast de Ernst, Bobbie en de rest Show door heel Nederland. In een grandioze show maken Ernst en Bobbie allerlei avonturen mee, en de kinderen………die helpen mee, zingen mee, verzinnen mee en joelen mee, want interactief is het zeker! Jaarlijks goed voor zo'n 120.000 bezoekers.

Note: naast deze theatershow van 2 x 45 minuten zijn Ernst, Bobbie En De Rest ook te boeken als liedjesshow van 1 x 30 minuten.


Uitgelicht filmpje

Ernst, Bobbie en de Rest

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Ernst, Bobbie en de Rest

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team