Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Extince

Gage vanaf € 1.850,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Rapper
Duur 1 x 30 min.
Geluid Excl.
Bezetting 1 personen
Genre Urban 


Extince


Extince, de Exteronaldus, Prince Extince of eigenlijk Peter J.C. Kops wordt gezien als de vader van de Nederlandse hiphop. Zijn kracht zit hem in zijn (Brabantse) woordspelingen, ‘zachte g’, humor en funkinvloeden. In 1995 scoort hij de eerste Nederlandstalige hiphop hit ‘Spraakwater’, waarmee de gekopieerde Amerikaanse hiphop scene verleden tijd is.  

"Hiphop is een vak en Extince is de vakman’’ (Spraakwater, 1995).

De daaropvolgende singles ‘Viervoeters’, ‘Kaal Of Kammen’ en ‘Zoete Inval’ belanden stuk voor stuk in de hitlijsten. In 2006 werkte hij mee aan de opening van de TMF awards met het nummer ‘Ben Je Down’. Extince blijft actief met het maken van eigen muziek en verschijnt tevens op het album van Flinke Namen. In 2012 brengt hij een album uit genaamd ‘De Winnaar Houdt Aan’, waarop hij samenwerkt met diverse bekende rappers zoals Ali B, Fresku en Gers Pardoel.

De Correspondent (2015) publiceerde een artikel waarin werd benoemd dat de man die Nederland leerde rappen zijn spraakwater hervonden heeft, refererend naar zijn album 'X'. Op dit album zijn Nederlands- en Engelstalige nummers te horen en werkt hij samen met o.a. Rotjoch, Shirma Rouse, Keizer, Ross & Iba.

Tegenwoordig tourt Extince samen met zijn DJ door heel het land en brengt hij zijn bekende hits afgewisseld met albumnummers ten gehore. Extince is vanaf heden exclusief te boeken bij Jan Vis artiesten en evenementen.


Uitgelicht filmpje

Extince

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Extince

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team