Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Ferry Doedens

Gage vanaf € 1.995,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid  monitorset 
Bezetting 1 persoon
Genre Engels/Nederlands/Pop


Ferry Doedens


In 2009 kreeg Ferry Doedens landelijke bekendheid door zijn rol als Lucas in het mateloos populaire 'Goede Tijden Slechte Tijden'. Voor die tijd was hij echter al actief als zanger en schopte hij het zelfs tot de laatste 18 kandidaten in 'Idols' Na het eerder succesvol uitbrengen van enkele singles zal Ferry komend najaar bij zijn nieuwe management en label CTM een nieuwe Nederlandstalige single releasen. Ook zal hij na de zomer te zien zijn als Danny Zuko in de musical 'Grease'.
 
Inmiddels is Ferry niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbizz. Zo deed hij mee aan 'Expeditie Robinson', had hij een gastrol in 'The Bold & The Beautiful' en speelde én zong hij in de musical 'Wicked'.
 
Tijdens zijn 30 minuten durende opzwepende tape-act zingt Ferry een mix van bekende Nederpopklassiekers van onder andere Blof en Jeroen van der Boom, maar ook actuele meezingers van o.a. Nielson en Armin van Buuren.


Uitgelicht filmpje


Ferry Doedens in het nieuws

Ferry Doedens

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Ferry Doedens

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team