Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Ferry Gerats

Gage vanaf € 625,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Goochelaar / Illusionist
Duur 3 uur
Geluid excl.
Bezetting 1 persoon
Genre Illusie / Magic

Ferry Gerats


Is hij de man met de twee linke handen? Nept hij je bij het leven? Of is hij doodeerlijk? Is hij een genie? Een oplichter? Of een geniale oplichter?

Na een optreden bent u in ieder geval vele illusies rijker. Met maar liefst 11 onderscheidingen is Ferry Gerats de meest bekroonde goochelaar. Met zijn eigen tafeltje op wielen mengt hij zich in beginsel onopvallend in het gezelschap, waar hij na enkele minuten alle aanwezigen al op zijn hand heeft.

Zijn meesterschap schuilt in het close-up goochelen. U zit of staat er bovenop, en toch weet hij u voortdurend te misleiden. Naarmate zijn optreden vordert kunt u er een zakdoek bij pakken, want de humor waarmee zijn optreden is doorspekt laat verwonderde maar ook gierende, "slachtoffers" achter.


Uitgelicht filmpje

Ferry Gerats

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Ferry Gerats

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team