Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Ferry Maat

Gage vanaf € 2.995,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Populaire Soulshow on Tour DJ
Duur 2 uur
Geluid exclusief
Bezetting 1 persoon
Genre Soul Show on Tour

Ferry Maat


Ferry Maat is in 1972 begonnen met het programma waarmee hij legendarisch is geworden: De Soulshow". Deze show is 1 van de langstlopende radioshows uit de Nederlandse historie geworden.

Na Radio Nationaal, waarmee het voor Ferry allemaal begon, verhuisde hij in 1974 naar de TROS. Eind jaren 80 verliet Ferry Maat de TROS voor een commercieel avontuur bij Radio 10. Na twee jaar Radio 10 werd Ferry door de TROS weer terug gehaald om er hoofd Radio 2 en Radio 3 te worden.

In 1992 was het tijdperk TROS echter definitief voorbij en begon Ferry een muziekstudio. Ferry Maat is nog regelmatig in het land te vinden waarmee hij de tijden van de Soulshow weer laat herleven. De bekende soulhits uit de jaren 70 komen voorbij.

In 2007 vierde Ferry Maat het 35-jarig jubileum van de Soulshow! Tegenwoordig is Ferry Maat nog steeds op de radio te horen bij Sublime FM.

 


Uitgelicht filmpje

Ferry Maat

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Ferry Maat

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team