Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Ferry van de Zaande

Gage vanaf € 1.295,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Playbackact d.m.v. een pop 
Duur 1 x 20 minuten
Geluid exclusief
Bezetting 1 persoon
Genre eigen repertoire


Ferry van de Zaande


Ferry van de Zaande, de pop met de blonde lange mat, de sigaret en het trainingspak, is wereldberoemd in Tilburg en omstreken. Het plat Tilburgse typetje van Frans van der Meer had samen met Veul Gère de laatste 2 jaar dan ook enorm veel succes.


Ron Schuurkes, bekend van KermisTV, mag volksheld Ferry van de Zaande al jaren tot zijn vaste medewerker rekenen. Een samenwerking die als het ware in de sterren stond geschreven, aangezien beide graag in het middelpunt van de belangstelling staan en van kermis en feesten houden.


Ondanks enige schermutselingen achter de schermen hebben zij nu toch besloten zich te verhuren voor feesten en partijen, waarbij vele hits van Ferry de revue zullen passeren. Wij vragen ons af of het dak erop zal blijven zitten.

Note: Ferry van de Zaande NU te boeken voor carnaval!
“Derin, derèùt, ik parkeer em as ik wil in de gròzzie van mèn buurvrouw, stao de mooter nôot nie stil.” Het was misschien wel de grootste hit van carnaval 2014: ‘De Grozzie van men Buurvrouw’ van Ferry van der Zaande en Veul Gère . En dus kwam er een vervolg aan de samenwerking tussen het Tilburgse typetje en de carnavalsvereniging: Speciaole Friekendel.

 Allemaal lalden we mee en allemaal werden we ’s ochtends wakker met ‘De Grozzie van men Buurvrouw’ in ons hoofd. Niet zo gek dus dat er een vervolg kwam. Maar ook dit jaar komt er weer een nieuwe single die door deze combinatie wordt gemaakt: “De Vakman”.

Let op! Dit is een poppenact, zoals te zien bij Omroep Brabant TV en in onderstaande video! Gage is exclusief geluid. Opdrachtgever draagt zorg voor een draadloze headsetmicrofoon en een cd, md of usb-speler en technicus/dj!


Uitgelicht filmpje

Ferry van de Zaande

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Ferry van de Zaande

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team