Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van First Showband

Gage vanaf € 4.695,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Coverband
Duur avondvullend.
Geluid B-set tot 800 personen
Bezetting 6 personen
Genre allround

First Showband


Dit gerenommeerde orkest staat synoniem voor 15 jaar top-entertainment in het internationale evenemenencircuit.Opgericht in 1987 door orkestleider John Philippo veroverde dit orkest een onomstreden top-positie in de theater- en evenementenwereld.

The First Showband heeft een jeugdige uitstraling, maar bestaat uit zes door de wol geverfde muzikanten met een schat aan ervaring, waarbij de fantastische zangeres Cindy een absolute meerwaarde betekent.

Artiesten worden met dezelfde passie en professionele intentie begeleid als waarmee de band haar eigen – werkelijk alle stijlen omvattende – repertoire ten gehore brengt. De diversiteit in het repertoire van de "First"is spreekwoordelijk en bepaalt, zonder afbreuk te doen aan het eigen gezicht van de band, haar extreem multifunctionele karakter. 

Op deze wijze heeft "The First" mede aan de basis gestaan van het live-succes van verschillende tot op dit moment zéér populaire nationale artiesten, zoals ; René Froger, Marco Borsato, Gerard Joling, Frans Bauer en vele anderen.

Ook bekende internationale artiesten zoals ; Tom Jones, Paul Anka, Harry Bellafonte, Kim Wilde, Udo Jürgens, Mink DeVille, Scott Fitzgerald, The Weather Girls en vele anderen deden een beroep op de diensten van "The First Show Band".

Tot op de dag van vandaag is de samenwerking met het merendeel van deze artiesten nog steeds intensief. Met sommigen worden op dit moment nog theatertours en losse concerten afgewerkt. Verschillende registraties zijn hiervan het professionele bewijs.

Door de brede inzetbaarheid van The First Showband , heeft deze band zich geliefd gemaakt bij een grote schakering van opdrachtgevers. Dit heeft geresulteerd in optredens in dancings, op bedrijfsfeesten zowel als op intieme privé-feesten en bruiloften, in feesttenten en op grote open-air manifestaties, evenals op de grote concertpodia in Nederland en het buitenland.


Uitgelicht filmpje

First Showband

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over First Showband

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team