Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Flair

Gage vanaf € 2.995,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Coverband
Duur 3 x 60 minuten
Geluid B-set tot 800 personen
Bezetting 6 personen
Genre allround

Flair


Flair bouwde in haar bestaan een geweldige naam op in de discotheken, dancings en feesttenten, als TOP feest-formatie. Feest in de juiste zin van het woord, door een weloverwogen keus uit de meest recente top 40/100 nummers, geraffineerd en gevarieerd gemixt met de "beste feestknallers aller tijden". Met volle overtuiging en inzet zorgt Flair er week aan week voor, dat van alle zalen en tenten in no-time het dak eraf gaat.

Flair speelt live natuurlijk de eigen hits zoals de nieuwste single "Hier aan de Costa" en daarnaast de allernieuwste hits of liever nog: de hits in wording.

De allernieuwste songs van The Darkness, Pink, the Rasmus, Nena & Kim Wilde, Underdog Project, Shania Twain, Junior-Senior, Shaggy, Robbie Williams, Jan Wayne, Mad’house, T.A.T.U., dj Boozy Woozy, Gigi D’Agostino, Shakira, Avril Lavigne, Parla & Pardoux, Lasgo, etc., aangevuld met steviger werk van Di-Rect, Rammstein, en desgevraagd Metallica.

Feest, Nederlandstalig? Ook geen probleem: Frans Bauer, DJ Cor, Cooldown Café, George Baker en André Hazes, komen net zo gemakkelijk voorbij! De songlist omvat ongeveer 200 titels, dus aan repertoire geen gebrek. De setlijst is geen avond hetzelfde, wordt iedere avond kort voor het optreden vastgesteld en zo nodig tijdens de set aangepast.

Hot: de 90's!

En natuurlijk springen we daar op in!
Snap,Culture Club, T-Spoon, T99, 2 Unlimites, Venga Boys, Alice Deejay, 2 Brothers on the 4th Floor, Paul Elstak, Charly Lownoise & Metal Theo, Dr. Alban, Haddaway, Nirvana, Oasis, Faitless, R.E.M., Prodigy, Beasty Boys, Live, Party Animals, Van Dik Hout, Mc Hammer, Pearl Jam, Green Day, K's Choice, Verve, U2, Coolio, Anouk, etc. etc. Oftewel: Het beste uit de Top 100 van de 90's, live on stage!

Dè ultieme flexibiliteit dus!

Graag stellen wij de bandleden van Flair aan u voor:

* Hester van der Vliet: Zang
* Leo van der Fluit: Keyboards, Gitaar
* Jan de Lange: Gitaar
* Kees Klaassen: Zang, Gitaar
* John Dekker: Bassist
* Peter Smit: Drums

Note: voor feesttenten en sporthallen geldt een hogere gage: € 3995,- (inclusief 2 zangeressen,p.a./licht/lasershow,-/-350,-, Kleine locaties: op aanvraag).


Uitgelicht filmpje

Flair

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Flair

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team