Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Flamman & Abraxas

Gage vanaf € 1.975,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Populaire DJ's
Duur 1 x 90 minuten
Geluid exclusief
Bezetting 2 personen
Genre hardcore/happy hardcore

Flamman & Abraxas


Jeroen Flamman en Jeff Porter (a.k.a. Abraxas) leerden elkaar eind jaren '80 kennen. Beiden raakten in de ban van de housemuziek en vormden een duo onder de naam Fierce Ruling Diva. De grote bekendheid komt pas in 1995, wanneer ze een remix maken van 'I wanna be a hippy', van Technohead. Deze plaat schiet naar de 1e plaats in de hitlijsten van onder andere Nederland, Duitsland en België. Samen met de jongens die in de videoclip te zien zijn, vormen ze de groep Party Animals.

In 1996 scoren ze met deze groep 3 nummer 1 hits op rij en in 1997 volgen nog enkele grote hits. Tevens brengen ze onder hun eigen naam platen uit die grote hits worden. Eerst 'Good to go' met MC Remsy, en later enkele succesvolle singles met de Turkse MC Lynx.

Na een pauze van een paar jaar werd er weer nieuw leven ingeblazen in de Party Animals, en gingen ze verder met het DJ-werk. Ze stonden samen, dan wel solo op feesten als Houseqlassics, Thunderdome, Ghosttown en Hellraiser. Eind 2004 werd begonnen met een nieuw project genaamd 'Partycore'. Nu, 18 jaar nu hun ontmoeting gaat het de heren voor de wind. De Party Animals touren door het hele land, en als DJ Flamman & Abraxas zijn ze overal te bewonderen. In 2005 kwam er weer een nieuwe vinyl uit, en verscheen één van hun grootste knallers op single in een nieuw jasje.

Alleen, of samen, Flamman & Abraxas staan altijd garant voor een geslaagde party!

Note: dit optreden is samen met een MC.


Uitgelicht filmpje

Flamman & Abraxas

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Flamman & Abraxas

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team