Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Frank Van Etten

Gage vanaf € 1.695,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape -act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid A/M-set tot 400 personen
Bezetting 1 persoon
Genre Nederlandstalig


Frank Van Etten


Met Frank’s carrière gaat het nu bijzonder goed. Een paar jaar geleden had hij nog amper 4 optredens per maand nu heeft hij er vier per week en daarvan bijna de helft in Brabant. Want in Brabant is het Hollandse lied, en dus ook Frank’s muziek, razend populair.

Tijdens één van die optredens, Frank was toen 19 jaar, kwam hij in kontakt met het producers duo Henny Thijssen en Gerto Heupink, (songwriters van o.a. André Hazes, Corrie Konings, Renee de Haan etc.) die zo enthousiast waren dat ze Frank aanboden wat studio opnames met hem te maken.

Die opnames kwamen in 2001 terecht bij platenmaatschappij DEE 2 Records en ook daar waren ze van mening dat Frank een groot talent is en zo kon hij op zijn 19e een meerjarige artiestencontract tekenen bij DEE 2 Records.

Zijn eerste single "Pluk alle sterren" kwam in 2002 uit en kreeg zeer veel aandacht op de regionale zenders en bij Radio Nationaal. Zo ook zijn tweede single "Geluk", maar de echte doorbraak kwam met zijn derde single "Leef als een zigeuner".

Ondertussen heeft Frank 9 cd-sinlges, 4 cd en 1 dvd uitgebracht.

In 2007 begon Van Etten het platenlabel I.J.M. Records en produceerde hij voor bekend en onbekend talent. In het voorjaar van 2008 nam hij een duet op met R&B-zanger Brace, getiteld "De nachten zijn zo donker zonder jou".


Uitgelicht filmpje


Frank Van Etten in het nieuws

Frank Van Etten

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Frank Van Etten

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team