Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Frans Duijts

Gage vanaf € 2.995,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid Incl. Mon./B-set
Bezetting 1 persoon
Genre Nederlandstalig


Frans Duijts


Frans Duijts, een zanger en entertainer in één, met een gouden stem. Dat heeft hem gemaakt tot de ultieme Look-a-Like Andre Hazes grote klassen.
In eigen beheer enige jaren geleden ( 2005 ) een single uitbrengen en dan zien dat het nummer langzaam maar zeker zich als een olievlek door heel Nederland verspreid !

En ook meemaken dat de vraag naar optredens met de dag toeneemt en dat je al bijna voor de keuze staat of je je werk ( als een van de leidinggevenden in het sloopbedrijf van zijn vader ) nog wel langer kan combineren met je hobby : het zingen van Nederlandstalig repertoire ! Het overkomt Frans Duyts met een dijk van een lied met de titel : "Jij denk maar dat je alles mag van mij. " We schrijven 1987 als Andre Hazes op zijn album "Jij bent alles " een lied van Pierre Kartner opneemt getiteld "Jij denk maar dat je alles mag van mij "

Blijft een albumstuk en wordt nooit op single uitgebracht . Totdat enige jaren geleden een vriend van Frans Duyts hem opmerkzaam maakt op deze titel. Er is dan al veel gebeurd rond de zanger en er wordt opgemerkt dat deze man het zelfde stemgeluid heeft als de ongekroonde koning van het Nederlandse lied "Andre Hazes " Dit resulteerde o.a. in een ontmoeting met zijn grote idool Andre Hazes na afloop van een van de optredens van Frans .In de kleedkamer zegt Andre : het is een bijzondere ervaring om jou zo te horen zingen !

Note: LET OP! Deze prijs is UITSLUITEND geldig bij een openbaar optreden bij een zaal/cafe capaciteit van MAXIMAAL 250 personen! Bij een zaalcapaciteit/tent van 250 tot 1000 personen wordt de gage: € 3995,- Bij zalen en tenten met een capaciteit van meer dan 1000 personen wordt de gage € 4995,-.

Ook te boeken als concert 1 x 60 minuten, met live-band en inclusief licht en geluid tot 1000 personen voor € 9.995,- Bij meer dan 1000 personen wordt de gage € 12.995,-.

De gage voor BESLOTEN optredens (prive- en bedrijfsfeesten) bedraagt altijd: € 3.995,-

Carnavalsgage: 2995,- excl. BTW 1x30 Min Incl Monitorset

 

Nieuws: videoclip "Ik laat je nooit meer gaan".

 

 


Uitgelicht filmpje


Frans Duijts in het nieuws

Frans Duijts

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Frans Duijts

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team