Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Franz Und Freddy

Gage vanaf € 2.495,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 2 personen
Genre schlagers / feest

Franz Und Freddy


Schlager is helemaal in. Daar hebben de Schlagerfreunde Franz und Freddy handig op in gespeeld. Ze nemen u eigenhandig mee naar de leukste bergdalen waar het feest bergenhoog gevierd wordt. De allerbeste schlagers zijn in een geheel nieuw jasje gestoken. De ongekende "Geselligkeit" is natuurlijk gebleven. Een combinatie van showbizz, glitter en glamour, en een Volksmusik-feest van herkenning.

"Die besten Songs" komen recht uit het muzikale hart van Franz und Freddy. Het is een absolute aanrader voor iedereen die eens wat anders wil.

Franz is een gezellige Bourgondische Hollands Brabantse Duitser. Zijn hobby's zijn zingen, kegelen en eten. Op vakanties naar Beieren is zijn lust en leven. Altijd gaat hij naar hetzelfde vakantieadres. Frau Bosch is zijn hospita. In het Schwarzwald vindt hij de rust die hij nodig heeft na een jaar keihard werken aan de vele hits die hij op zijn naam heeft staan. Franz is in Duitsland vooral populair bij wat oudere vrouwen. Ze vinden hem een schönen Jungen. Zijn wortels liggen in Brabant, denkt hij... maar schijnbaar zit het Duits wel in zijn bloed.

Zijn lievelingseten is Sauerkraut mit Würstchen. Hij eet er vaak en veel van. Franz heeft zich een taak gesteld... Een Schlagerparty bieden zoals het hoort. Spaß zusammen. De oma's van Franz und Freddy waren hele goede vriendinnen. Zo kennen ze elkaar door dick und dünn.

Franz is een gezellige brutalere Hollands Brabantse Duitser. Hij windt nergens doekjes om, maar is wel netjes. Netter in ieder geval dan Franz, het prototype Duitser. Zijn hobby's zijn bier, oktoberfeesten en de zonnebank. Freddy is een getapte gast op de vele Schlagerparty's die ons kikkerlandje rijk is. Hij is geliefd met zijn eeuwige glimlach. Een echte ijdeltuit met sein Herz an der richtigen Stelle...

Zijn lievelingseten is Kartoffeln mit Gemüse und Fleisch. Freddy ziet graag de hele zaal op en neer gaan. Herkenbaarheid bij een goede Duitse Sclager-walz vindt hij fantastisch. Zijn streven is een optreden neerzetten waar nog lang over gepraat wordt. Een optreden so wie es sein sollte..


Uitgelicht filmpje

Franz Und Freddy

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Franz Und Freddy

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team