Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Gebroeders Ko

Gage vanaf € 2.795,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid incl. Mon set
Bezetting 2 personen
Genre Nederlandstalig / Feest


Gebroeders Ko


De broers Ton en Gerard Koopmans wonnen op 11 november 1997 de verkiezing van "het carnavalsnummer" in hun woonplaats Raamsdonksveer. Het was het begin van hun carrière.Ton en Gerard werkten beide in de bouw en daar werden ook hun eerste teksten gemaakt en liedjes uit volle borst meegezongen door de bouwvakkers.

Na een bescheiden hitje met het nummer "De Boswandeling" was het met de single "Ik heb een toeter op m’n waterscooter " pas echt goed raak en scoorden de Gebroeders Ko een dikke hit in Nederland.

Ook de nummers die volgen worden stuk voor stuk top100 noteringen.
De titels zijn vaak eenvoudig : "Tuut tuut tuut Wij springen parachute", "Tringeling" ,"Jammie jammie" en "Broodje frikandel" maar blijken stuk voor stuk succesvol.

De muziek van de Gebroeders Ko spreekt een breed publiek aan, alhoewel er in eerste instantie het etiket "Apres ski muziek" op zat, blijken de teksten ook aan te slaan bij jonge kinderen maar ook bij de "oudere" jeugd en opa’s en oma’s ! En al snel krijgt de muziek het predicaat "Feest muziek" voor alle leeftijden.

In 2006 overtreffen beide broers alle hitsuccessen, die zij tot nu toe hadden, met de "Boten Anna" staan de Gebroeders Ko binnen de kortste keren hoog in de hitparades. Maar ook daarna volgden nog vele successen en inmiddels behoren de broers tot de absolute top van het Nederlandse feestcircuit!

Note: ook te boeken als Gebroeders Ko MeezingSjo voor kids. Ook hier bedraagt de gage: € 2795,-

Uitgelicht filmpje

Gebroeders Ko

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Gebroeders Ko

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team